E-mail: info@aendtotaal.nl

Tel: + 31 (0) 313 630800

  
  

Computertraining Basis

Op de computertraining basis leert u of uw medewerker omgaan met de computer en de belangrijkste software. Het is echter geen training voor mensen die nog nooit met een computer gewerkt hebben. De training is voor de beginnende gebruiker die nog niet zo handig is met de computer.

 

De belangrijkste basisbegrippen van de computer worden uitgelegd. Ook worden de basishandelingen geleerd. De cursist zal door middel van demonstratie van de docent en vooral door zelf heel veel te oefenen wegwijs worden in het gebruik. Na afloop ontvangt de cursist een certificaat van deelname. Wat wordt er behandeld?:

 

  • Belangrijke onderdelen van de computer
  • Belangrijke functies van de computer
  • Belangrijke begrippen
  • Belangrijke software
  • Basishandelingen 'surfen op het internet'
  • De basisbeginselen van Microsoft Office programma's

 

Al het bovenstaande wordt behandeld in de praktijk. De docent demonstreert en de cursist leert door het maken van opdrachten. Ook krijgen zij thuisopdrachten mee voor de volgende lesdag.

 

Voor wie?

In principe voor iedereen die al wel een keer met een computer gewerkt heeft. We houden een minimumleeftijd aan van 10 jaar. De training is dus ook geschikt voor kinderen en ouderen. Ook voor zowel particulieren als medewerkers van een bedrijf.

 

Duur

De training duurt in totaal 20 uur, verdeeld over twee-en-een-halve lesdag. Tussen de lesdagen bevindt minimaal één week. Op de laatste lesdag wordt een kort examen gemaakt. 

 

Vooropleiding

Er is geen vooropleiding vereist. 

 

Middelen

Bij voorkeur neemt de cursist zelf een laptop mee (met Wifi) waarop Microsoft Office geïnstalleerd is (in ieder geval Word, Excel en Powerpoint). Als u niet over een laptop beschikt, dan zijn er een aantal laptops te leen bij A&D Totaal. U kunt ook met een andere cursist samenwerken op één laptop (als u bijvoorbeeld samen met een ander persoon naar de training komt).

 

Kosten

€ 199,- per persoon exclusief BTW. Deze prijs is inclusief lunch op de eerste en tweede lesdag, inclusief USB stick met opdrachten en inclusief certificaat.

 

Voor het lenen van een laptop rekenen wij € 14,95 extra voor de gehele cursus.