E-mail: info@aendtotaal.nl

Tel: + 31 (0) 313 630800

  
  

E-learning

A&D Totaal heeft een eigen e-learning systeem. Diverse cursussen uit diverse vakgebieden zijn hierin terug te vinden. Er wordt hard gewerkt om het aanbod zo groot mogelijk te maken. Deze cursussen sluiten naadloos aan op onze praktijktrainingen. De combinatie van e-learning met praktijktrainingen heet met een mooi woord blended learning. Ons e-learning systeem is rechtstreeks te vinden op elearning.aendtotaal.nl. U kunt echter ook rechtstreeks hieronder inloggen. Dit is alleen om in te loggen in de e-learning omgeving van A&D Totaal (elearning.aendtotaal.nl) en niet voor een maatwerk e-learning omgeving.

Gebruikersnaam :

Wachtwoord :

 

Voor hulp bij het gebruik van ons e-learning systeem

Ons helpdesk team staat voor u klaar. Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u krijgt binnen 24 uur een antwoord op werkdagen.

 

Nog geen toegang?

Om uzelf of uw organisatie aan te melden voor een cursus, neem dan even contact met ons op. Voor het actuele aanbod van de cursussen kunt u het beste naar de elearning omgeving gaan elearning.aendtotaal.nl. In de toekomst worden diverse gestandaardiseerde trainingen toegevoegd. BHV is al beschikbaar, maar ook EHBO, conflicthantering/agressietraining en computertrainingen zullen toegevoegd gaan worden.

A&D Totaal is echter een specialist in maatwerk, ook bij e-learning. Maatwerk e-learning cursussen worden samen met uw bedrijf ontwikkeld. Zowel de inhoud als de e-learning omgeving kunnen op maat gemaakt worden. Informeer naar de mogelijkheden!

Bekijk ook de volgende pagina: E-learning maatwerk