E-mail: info@aendtotaal.nl

Tel: + 31 (0) 313 630800

  
  

E-learning maatwerk

A&D Totaal heeft sinds 1 september 2014 een nieuwe e-learning omgeving gelanceerd. E-learning BHV is vanaf 1 september 2014 dan ook de eerste cursus die beschikbaar is in dit e-learning systeem. Zo zullen er gaandeweg ook andere cursussen aangeboden gaan worden middels dit systeem. Cursussen die in de toekomst ook aangeboden gaan worden, zijn:

  • Conflicthantering/agressietraining
  • EHBO
  • Basiskennis computer

Daarnaast zullen er in samenwerking met een aantal organisaties ook andere e-learning cursussen aangeboden gaan worden. Wilt u uw eigen op maat gemaakte e-learning omgeving? Dat kan ook!

 afbelearn5

BHV cursussen in de standaard e-learning omgeving worden branchespecifiek aangeboden in de standaard e-learning omgeving van A&D Totaal. De volgende branchespecifieke BHV cursussen worden aangeboden:

  • BHV standaard
  • BHV zorg
  • BHV bouw
  • BHV kind
  • BHV transport

Ook is er een variant op de e-learning BHV standaard cursus die gecertificeerd is door het NIKTA. Deze e-learning module is dus goedgekeurd door het NIKTA. 

Nikta E-Learning OL

Maatwerk

A&D Totaal heeft zelf alle kennis in huis voor het maken van e-learning cursussen. Zowel op technisch gebied (beheren ICT omgeving, maken van animaties, produceren van video's etc.) als op didactisch gebied. Daarnaast hebben wij ook vakinhoudelijke kennis van arbo&veiligheid en daarnaast bedrijfspsychologie. Dit maakt ons heel flexibel. Aangevuld met specifieke vakinhoudelijke kennis van uw organisatie en kennis van uw bedrijfsprocessen stelt dit ons in staat om een maatwerk e-learning omgeving te maken voor uw bedrijf. Een eigen e-learning omgeving, ingericht naar uw wensen en gevuld met uw op maat gemaakte materiaal.

Wanneer u voor maatwerk kiest, dan is het ook mogelijk om uw e-learning systeem te koppelen aan het A&D administratie-/planningsysteem. Dat betekent dat cursisten vanuit de e-learning omgeving ook bijvoorbeeld direct praktijkcursussen in kunnen plannen en hun cijfers in kunnen zien.

 

Kijk eens op http://elearning.aendtotaal.nl voor onze nieuwe standaard e-learning omgeving of leg contact met ons om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen e-learning omgeving.