E-mail: info@aendtotaal.nl

Tel: + 31 (0) 313 630800

  
  

Instructeur BHV

A&D Totaal is één van de organisaties die de mogelijkheid heeft om mensen op te leiden tot instructeur BHV. Dit kan zowel voor de beide onderdelen Eerste Hulp en Brandbestrijding en Ontruiming. Dit traject loopt via het NIBHV, waardoor u ook als gecertificeerd NIBHV instructeur opgeleid wordt. Neem contact met ons op over de voorwaarden en schrijf u snel in.

Vooropleiding:  

Goede beheersing van de Nederlandse taal, BHV basisdiploma voor examendatum. Ploegleider BHV voor examendatum.

 

Opleidingsduur:

Totaal half jaar per vak, dus zes maanden voor het onderdeel EH en zes maanden voor het onderdeel B&O

 

Onderdeel B&O

Voor  B&O geldt een aantal contacturen van  negen dagen van acht uur, inclusief het toelatingsexamen en het examen. Tussen twee cursusdagen zit een tussenperiode van twee weken ten behoeve van de voorbereiding op de volgende cursusdag.

Het vooraf bestuderen van de leerstof draagt bij aan een beter leerresultaat. Het aantal uren voor de zelfstudie bedraagt ongeveer 100 uur.

 

Onderdeel EH

Voor het onderdeel EH geldt een aantal contacturen van acht dagen keer acht uur, inclusief het toelatingsexamen en het examen. Tussen twee cursusdagen zit een tussenperiode van twee weken ten behoeve van de voorbereiding op de volgende cursusdag.

Het vooraf bestuderen van de leerstof draagt bij aan een beter leerresultaat. Het aantal uren voor de zelfstudie bedraagt ongeveer 100 uur.

 

Voor de kosten van deze opleiding kunt u een offerte aanvragen. Inschrijven kan binnenkort via ons systeem, maar kan voorlopig ook per e-mail.