E-mail: info@aendtotaal.nl

Tel: + 31 (0) 313 630800

  
  

Loopbaanadvies

Er zijn vele voorbeelden te bedenken om op zoek te gaan naar begeleiding of advies betreffende uw loopbaan. Daarom zomaar twee voorbeelden:

  1. Voor veel mensen is werken een zaak van moeten. Er moet nu eenmaal gewerkt worden in je leven, dat is nu eenmaal zo, is de stelling. Werken kan echter ook leuk en aangenaam zijn als het maar bij je past zal werken je kunnen gaan inspireren. Werken met hart en ziel kost je nauwelijks energie. Sterker nog het verschaft vaak energie. Om te komen tot werk dat je graag wilt, is het belangrijk dat je meer over jezelf te weten komt. Het is van belang om diep verborgen verlangens, dromen en idealen serieus te nemen. Voor de één is dat eenvoudiger dan de ander. Daarom biedt A&D maatwerktrajecten aan om op basis van onze expertise u te kunnen helpen bij uw keuzes. Hierbij is het mogelijk om met behulp van workshops, assessments en wetenschappelijke instrumenten te onderzoeken waar u uw energie vandaan haalt en wat uw kernkwaliteiten zijn.
  2. U wilt een carrière switch of zit u vast en weet niet in welke richting verder te gaan. Of uw omstandigheden zijn veranderd en moet u zich omscholen. Wat past het beste bij u, waar liggen uw interesses en wat sluit er het beste aan bij u als persoon. Via gericht onderzoek kan A&D u voorzien van loopbaanadvies. Via het inzetten van wetenschappelijk verantwoorde methoden, is het mogelijk om vast te stellen op welke wijze en in welke richting mensen zich het beste kunnen ontwikkelen. Op basis van dit onderzoek zal A&D een advies kunnen samenstellen over studie- en loopbaankeuze.

Hierbij is het heel belangrijk om te vermelden dat wij slechts het middel zijn om u bewust te maken en te helpen bij het maken van uw keuzes, want u bepaalt tenslotte zelf uw toekomst.