E-mail: info@aendtotaal.nl

Tel: + 31 (0) 313 630800

  
  

VCA

VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu). Steeds vaker wordt op locaties het VCA certificaat verplicht gesteld. Het is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. Uw bedrijf wordt daarmee een veilige en daarmee aantrekkelijke partner voor opdrachtgevers. Uw werknemers kunnen daarvoor indien gewenst bij A&D cursus volgen.

A&D biedt verschillende mogelijkheden om VCA te leren. Hieronder zijn de mogelijkheden genoemd. 

1. A&D organiseert de basis VCA cursus. (B VCA)  Cursus duur is in de regel één dag.

2. Veiligheid Operationeel leidinggevende. (VOL VCA)  Cursus duur is in de regel 1,5 dag

 

Vanaf 8 cursisten verzorgt A&D ook een klassikale VCA In Company opleiding bij u op locatie. Hiervoor hanteren wij een aantrekkelijk dagdeel tarief. Docenten en examinatoren kunnen dan op een door u gewenst moment verschijnen voor het verzorgen van lessen en/of het afnemen van examens. Informeer naar de mogelijkheid tot afstemming op maat tegen aantrekkelijke tarieven.

Tijdens de cursus is het mogelijk om via proefexamens de voorbereiding op het examen te optimaliseren.  

 

Let op voor het volgende!

De VCA cursus van A&D komt in aanmerking voor verschillende subsidies. Zo is het mogelijk subsidie aan te vragen bij het opleiding en ontwikkelingsfonds (O&O-fonds) van uw branche en mogelijk zelfs via het Europees Sociaal Fonds. Ook het fonds voor de metaalbewerking (OOM) biedt mogelijkheden.

 

ZZP-ers Opgelet!

Als ZZP-er dient u VOL VCA (persoons) gecertificeerd te zijn. U bent VCA gecertificeerd nadat u met goed gevolg het VOL VCA examen heeft behaald.

 

Deze cursus is inclusief boeken en examen, alles op maat voor u voor aantrekkelijke maatwerkprijzen. Informeer naar de voorwaarden.